Termeni si Conditii

1. Sunt interzise transportului drogurile, substantele chimice stupefiante , explozive sau radioactive , banii sau cecuril de valoare , metale si pietre pretioase , bijuteriile , arme de foc sau arme albe , inclusiv cele decorative , marfurile alimentare cu grad ridicat de perisabilitate, marfurile congelate sau organele.

2. Nu este permis transportul tigarilor si alcoolului ( palinca , tuica , etc ) . Toate coletele vor fi verificate si toate produsele de acest gen vor fi confiscate de catre organele vamale din Marea Britanie . Amenda contraventionala este de 80 GBP si va fi suportata dupa caz , de catre destinatar sau expeditor .

3. Expeditorul intelege ca in cazul in care coletul va fi retinut de autoritatile in drept din cauza nerespectarii legilor si reglementarilor vamale va fi pe intreg raspunzator pentru recuperarea lui , compania fiind scutita de orice raspundere .

4. Responsabilitatea penala pentru incalcarea legilor de drept si conditiilor de mai sus , revine in exclusivitate expeditorului .

5. Ambalajul coletului trebuie sa se preteze si sa fie suficient de rezistent pentru a proteja marfa la manipulare si transport .

6. Sigilarea coletelor se face numai in prezenta agentului nostru de preluare .

7. Pachetele cu continut fragil , vor fi marcate ca atare si vor fi supuse unei extra taxe de 10% din valoarea transportului .